İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini başarı ile tam zamanında bitirdim. Gaziantep de beyin cerrahi yaşamıma başladım. 2000 yılında da Gaziantep Üniversitesi Nöroşirürji bölümünden uzman doktor olarak mezun oldum.

1967 yılında Adanada çok da sıcak olmayan bir 11 mayıs günü doğmuşum, nurlar içinde uyusun annem göbek kordonumu okuyup da adam olayım diye Çukurova üniversitesi bahçesine gömmüş. Ufak bir sapmayla Adana değil de İstanbul olmuş, Adana Anadolu lisesi ve takiben İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini başarı ile tam zamanında bitirdim.

Van ve Kilis devlet hastanelerinde ( mecburi lafını sevmiyorum! ) çalışıp, Gaziantep de beyin cerrahi yaşamıma başladım. 3,5 yılı günaşırı nöbetler ile geçen yaklaşık 7 yılın sonunda 2000 yılında da Gaziantep Üniversitesi Nöroşirürji bölümünden uzman doktor olarak mezun oldum.

Yine yollar göründü tabi ( söylediğim gibi mecburi hizmet lafını sevmem ! ) Gümüşhane Devlet Hastanesine atandım ve orada Gümüşhanenin ilk beyin cerrahı olarak nöroşirirji kliniğini kurdum. Daha sonra çalışmalarıma Gaziantep ilinde devam ettim, Gaziantep Amerikan Hastanesinde çok uzun yıllar, başhekimlik ve beyin cerrahisi uzmanlığı görevlerini birlikte yürüttüm, özellikler mikroskobik ve endoskopik cerrahi ameliyatlarında başarılı çalışmalar yaptım ha bu arada elimden geldiğince de dünyayı dolaştım.

30 yıllık meslek hayatıma 20.000 ameliyatın üzerinde bir vaka serisine ulaşınca birazda çalışmalarıma kendi özel kliniğimde devam edeyim dedim. Serbest zamanlarımda otomobil, bisiklet, motorsiklet derken yelken de karar kıldım, deniz ve rüzgarla zaman geçirir oldum.

Sağlıcakla kalın. Yolumuz hastalıkta değil şifada buluşsun…